Beste bezoeker

Beste vrienden,

13 december 2020 vond de showqueenawards plaats, weliswaar online via facbook.

Wat een onverwachte verrassing toen ik het onaangekondigd bezoek kreeg van Selina Pearl en Thierry Fasseur. Het was niet zomaar een gelegenheidsbezoekje maar blijkbaar had ik dé Golden Pearl gewonnen van de Showqueenawards 2020. Een erkenning dat me aan de grond nagelde en ervoor zorgde dat ik amper uit m’n woorden geraakte en echt niet wist wat ik precies moest zeggen of hoe ik juist moest reageren.

Jazeker, het was voor mij een emotioneel moment. Niet iedereen krijgt ooit zo’n erkenning.

Ik wil vooreerst de ganse organisatie van de Showqueenawards (zowel de mensen voor de schermen als erachter) dan ook een welgemeende dank geven voor deze fantastische erkenning.

Het is met hart en ziel dat ik mij inzet voor Madame Zaza Project, maar ik ben niet alleen die deze groep “groot” heeft gemaakt, maar alle leden samen die als één team ervoor zorgen dat we steeds weer vernieuwend op de planken kunnen staan en onze mensen kunnen entertainen.

Ook nu in deze moeilijke tijden van corona en lockdown groeien we niet uit elkaar maar blijven wij elkaar steunen en blijven we verbonden met elkaar.

Geena Dean, jaren was jij de rechter hand van me. We deelde alle succes, maar ook alle minpuntjes. Ook al ben je niet meer actief in het showgebeuren, je bent nog steeds een stuwende kracht en een luisterend oor achter de schermen.

Miss Thalia en Yanaika jullie zorgen er elke week voor dat onze groep in de kijker blijft op de Social Media en dat we op door lets talk about it verbonden blijven met onze familie, vrienden, fans en collega’s.

Diva Bo Beau ook voor jou een welgemeende dank voor je talrijke berichtjes die je me stuurt via Messenger (of andere kanalen), waarin jouw dank en waardering naar mij toe enorm groot is, maar weet dat dit wederzijds is!!

Aan Chloë Brightman een dikke merci voor je vriendschap. In de jaren dat we elkaar kennen zijn we oprechte familie geworden.

Stefanie en Inis  jullie hoor ik minder… maar daarom zitten jullie niet minder in m’n hart. Ik ben zo trots dat ook jullie deel uitmaken van onze groep.

Kimberly, Kevin en Emily: dankzij jullie danstalenten krijgen onze acts meer kleur. Jullie steeds vernieuwende danspasjes, waarbij jullie de lat steeds hoger willen leggen, is dan ook voor mij niet steeds eenvoudig om jullie danstalent te kunnen volgen. Ik durf toe te geven dat ik niet steeds de ideale dans-leerling ben.. toch een dikke merci voor jullie geduld en dat jullie in mij blijven geloven.

Aan al diegenen die geregeld naar onze optredens komen kijken wil ik meegeven dat jullie aanwezigheid ons de motivatie geeft om er telkens opnieuw te staan. Dit doet ons telkens zoveel deugd dat jullie er altijd voor ons zijn. Door jullie hebben wij de kracht om verder te doen, en vinden we het de moeite waard om na dit bijzondere moeilijke jaar er opnieuw tegenaan te gaan in betere tijden die ons hopelijk zeer snel te wachten staan.

Ook wil ik mijn oprechte dank uiten aan al die collega’s die Madame Zaza een warm hart toedragen. Bedankt voor jullie leuke reacties op foto’s, filmpjes, enz… deze reacties doen deugd. Het is hartverwarmend om te weten dat ik met andere showqueens van andere groepen door één zelfde deur kan gaan.

Tenslotte vrienden is mijn ultieme wens dat jullie allen fijne feestdagen beleven, weliswaar in zeer beperkte kring, en hopelijk tot heel binnenkort! Draag zorg voor jezelf en voor de ander. Keep it safe!!

Video afspelen